Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η… στραβωμένη και η άνευ υποχρεώσεων!

Καλό! Αυτό είναι να είσαι ανκργούμαν πρώτης γραμμής! Νομιμοποιείς… και το τριήμερο σου! Αστειευόμαστε of course, αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τη λεπτομέρεια στο today δελτίο Τύπου της κρατικής, για την... ανανέωση με την Έλλη Στάη! Η οποία όπως μαθαίνουμε (πλέον και επίσημα δηλ. γιατί ως viewers το είχαμε διαπιστώσει) θα απουσιάζει τις Παρασκευές και θα βρίσκεται στο δελτίο μόνο από Δευτέρα έως Πέμπτη! Ζήτω το 4ημερο!

Η πέτρα του σκανδάλου
Να δείτε πάντως που η έκρηξη της Κατερίνας Παπακώστα που έστειλε λέει έγγραφο διάβημα διαμαρτυρίας στον Μειμαράκη για τα όσα αρνητικά σχολιάζονται σε ΜΜΕ και διαδίκτυο για την στιλιστική εμφάνιση των γυναικών βουλευτών είναι… ράδιο αρβύλα! Και δεν εννοούμε βεβαίως ότι είναι μούφα, αλλά ότι ευθύνεται ο Κανάκης και η παρέα του που την έκραζαν και τις προάλλες, για το κρεπάρισμα – σφηκοφωλιά στο μαλλί της!

Χαλάρωσε
Καλά αυτός ο άνθρωπος τελεία και παύλα! Θα πρέπει να μετονομαστεί σε «καρέτας καρέτας» της πρωινής ζώνης! Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα που αναπτέρωσε στην είδηση που κυκλοφορεί ότι πάει πρωί η Τσιμτσιλή και έκανε today τις ανακοινώσεις του από τον αέρα του Mega! Ένα μεγάλο μακάρι να δυναμώσει η ζώνη και να ακολουθήσουν και άλλα channels, λέει!

Γενναιοδωρίες
Άσε μας βρε husband πάλι! Ναι, ο Ant1 αποφάσισε στη μέση της σεζόν να… επενδύσει στην morning του ζώνη, έτσι βαρύγδουπα όπως το μεταφέρετε! Μάλλον να το θέσουμε πιο… αποκαλυπτικά. Είδαν τα στελέχη του σταθμού τα τεράστια νούμερα που κάνει η Τσιμτσιλή το απόγευμα (που τους ρίχνει σχεδόν μονίμως 10 μονάδες κάτω ενώ ενίοτε εκσφενδονίζει και κάτι μονοψήφια) και σου λέει, μη χάσουμε την ευκαιρία, να την αξιοποιήσουμε το πρωί! Άσε μας βρε husband με τις μπούρδες σας! Που αν ήταν και ερχόταν κανένας σοβαρός ανταγωνιστής, τότε θα τα λέγαμε! Πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: