Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν ο Μαστοράκης έγλειφε τον ταξίαρχο της χουντικής ΥΕΝΕΔ

«(...) Το σύστημα της διοικήσεώς του είναι μάλλον... μοναρχικό. Έχει την ζωηράδα και την δυσπιστία του ανθρώπου που δεν εμπιστεύεται τίποτα στους άλλους και θέλει να τα κάνη όλα μόνος του. Ο χρόνος απέδειξε πως έχει δίκιο. Πάνω σ' αυτή την ιδιομορφία της διοικήσεως και τη μανία του να ξέρει τα πάντα, από την επόμενη συνέχεια του "Άγνωστου Πολέμου" μέχρι τα ανταλλακτικά του πομπού του Σκαραμαγκά, η ΥΕΝΕΔ κατάφερε να έχει
συνεργάτες αξιοσημείωτους, μηχανήματα, προσωπικό και, πάνω απ' όλα, να εξασφαλίζη κάπου διακόσια εκατομμύρια δραχμές τον χρόνο για το ταμείο των διαφόρων κοινωφελών σκοπών του Αρχηγείου Στρατού (...)». ..

Αυτά και πολλά άλλα έγραφε ο Νίκος Μαστοράκης στο μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό «Επίκαιρα» κατά τη διάρκεια της χούντας του Ιωαννίδη, «ξεσκονίζοντας», απροκάλυπτα, στρατιωτικά στελέχη που είχαν εμπλακεί στη διοίκηση της τηλεόρασης. Φυσικά, το έκανε έχοντας έναν προσωπικό λόγο. Μας τον εξηγεί το pasatempo.wordpress.com που φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα κι άλλα... δοξαστικά δημοσιεύματα του Μαστοράκη για τη χούντα.
Δείτε τα εδώ.

http://harddog-sport.blogspot.com/2019/09/blog-post_47.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: