Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Στάθης προς Καψή: Αυτό το παραμύθι, δεν περπατά

nonews-news
Σταθης, Ακριβοπούλου, Πλειος και Τέρενς "εβαλαν στην θέση του", τον Καψή (ΒΙΝΤΕΟ)
Τον... ξεφτίλισαν. Τον σφυροκόπησαν, χθες στον ΕΝΙΚΟ, ο ένας μετά τον άλλο, χωρίς...

ανάσα!
"Η Δημόσια Τηλεόραση προσπάθησε Σάββατο  βράδυ, στο θέμα της Ουκρανίας, να παίξει το δικό της κυβερνητικό παιχνίδι και την κόλλησε στον τοίχο ο Λιάτσος". Η δήλωση αυτή ανήκει στον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ξεκίνησε τον "χορό".
Ο Παντελής Καψής θίχτηκε κατευθείαν: "Εγω είμαι υπεύθυνος για την Δημόσια Τηλεόραση και δεν έχω δώσει την παραμικρή οδηγία".
Η απάντηση από τον Κουίκ, ηρθε αμέσως: Η αυτολογοκρισία είναι ο χειρότερος εχθρός δυστυχώς...


Ο Καψής προσπάθησε να ξεφύγει για λίγο, λέγοντας, πως, για πρώτη φορά στήνεται Δημόσια Τηλεόραση με ενα νόμο ο οποίος θεσμικά κατοχυρώνει ανεξαρτησία.
Στο σημείο εκείνο, τον διέκοψε ο Γιώργος Πλειος, προσπαθώντας να τον επαναφέρει στο θέμα. "Αυτό είναι άλλο θέμα. Μιλάμε για τα media και την τηλεόραση".
Στην συνέχεια ο Παντελής Καψής προσπάθησε να "πιαστεί" -ανεπιτυχώς- με την ιστορία του ναζιστικού χαιρετισμού του ουκρανου πρωθυπουργού, Αρσενι Γιατσένιουκ, αναφέροντας, πως, όλα τα blogs κάναν κριτική στην Δημόσια Τηλεόραση, ενώ - κατά τον ίδιο- ήταν η μόνη που τα είπε σωστά.
Ο Σταθης (Σταυρόπουλος) ανέλαβε να τον "συνετίσει":
Στ. -"Μα, μόνο αυτοί λένε οτι είναι αντιφασίστας, ενώ το λέει ο ίδιος ότι είναι φασίστας. Αστειεύεστε?" . 
Καψ. -"Δεν εχετε δει το βίντεο".
Στ. "Το έχω δει καλά. Αυτό το παραμύθι δεν περπατά".
Καψ.  - Ειναι φασίστας, ναζί?
Στ. - Πιθανόν, ναι.
Το "κερασάκι" στη κόντρα, το βαλε η κυρία Ακριβοπουλου, ρωτώντας τον υφυπουργό της Δ.Τ. "είστε σιγουρος οτι δεν είναι κ. Καψή. Εξηγήστε μας. Και αποδείξετε το"...
Δειτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: