Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο Άκης αποκαλούσε τον εαυτό του «ελεγχόμενο ωραίο υπουργό»!...


Πάνω από 18.000 ευρώ στοίχισε ένα διήμερο ταξίδι της Βίκυς Σταμάτη με τον αδελφό της, στην Κωνσταντινούπολη, όπως αποκαλύπτεται από τις σημειώσεις του Ακη Τσοχατζόπουλου που έρχονται στη δημοσιότητα. Tην ίδια ώρα, ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με τις σημειώσεις αποκαλούσε τον εαυτό του «ωραίο υπουργό».

Σύμφωνα με... τον skai.gr, στα νέα έγγραφα γίνεται φανερό πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε μία εταιρεία προκειμένου να ξεπλένει ποσά. Αυτή η εταιρεία λοιπόν, μέσα σε επτά ημέρες, «ξέπλυνε» 6,3 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την έρευνα του ΣΔΟΕ από τις κινήσεις των λογαριασμών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη ένα έγγραφο στο οποίο ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποκαλεί τον εαυτό του «ωραίο».

«Οι ενδείξεις που συνδέουν άμεσα μέρος των παράνομων πληρωμών που έγιναν μέσω της Ferostalm με αποδέκτες την εταιρεία Τορκάσο και συνδέουν με τον ελεγχόμενο ωραίο υπουργό», γράφει ο ίδιος στο ημερολόγιο του!

Στις νέες αποκαλύψεις είναι και αποδείξεις από διαμονή σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης της Βίκυ Σταμάτη με τον αδελφό της και φαίνονται πληρωμές για δύο βραδιές 18.000 ευρώ.

Ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου των φυλακών θα βρεθεί εντός των επόμενων ημερών ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: