Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Στο σφυρί τα KAPSIS

Δεκάδες εκατομμύρια τα χρέη τους
Τα πεντάστερα ξενοδοχεία Kapsis βούλιαξαν στα χρέη τους. Παρά τις προσπάθειες που για ένα χρονικό διάστημα έγιναν, δεν κατάφεραν να γλυτώσουν την χρεοκοπία.
Όπως μάθαμε, βγαίνουν σε...

δημοπρασία. Ήδη δικηγόροι έχουν αναλάβει τα διαδικαστικά και πολύ σύντομα θα βγουν στο σφυρί. τρα χρέη τους υπολογίζονται σε πολλές δεκάδες, για να μην πούμε εκατοντάδες, εκατομμύρια ευρώ.
Κρίμα.
Συνεχίζεται

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ο Παναγιωτόπουλος επιχειρεί να φιμώσει το fimotro

Μήνυση για εκβίαση
Θέλει να πνίξει την φωνή του γνωστού ιστολογίου δια της μεθόδου των "κακουργηματικών πράξεων". Ο διευθυντής ειδήσεων του Μega Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο...
οποίος δεν αντέχει την κριτική, κατέθεσε μήνυση για εκβίαση. Εμείς που διαβάζουμε το fimotro από την πρώτη μέρα, ποτέ δεν είδαμε αναρτήσεις που να δίνουν το δικαίωμα σ' οποιονδήποτε από το Mega να εκτοξεύσει τέτοια βαριά κατηγορία.
Διευθυντές τύπου Παναγιωτόπουλου δεν αντέχουν την κριτική και μάλιστα από ένα ιστολόγιο με ιδιαίτερη δυναμική και επιρροή στο χώρο των media.
Συνεχίζεται

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ποινική δίωξη σε βάρος του Τριανταφυλλόπουλου και της Παλαιτσάκη για την τσόντα

Βαρύ κατηγορητήριο περιμένει τον Τριανταφυλλόπουλο και την υπάλληλο του Νανά Παλαιτσάκη. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Σακελλάκος διέταξε πριν από λίγη ώρα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Τριανταφυλλόπουλου και της Νανάς Παλαιτσάκη που μέσα από τη στήλη της "Τα νέα του μπι-κου-τι" στη...
zougla.gr ανέβασαν την τσόντα από τα όργια στο νοσοκομείο "Ελπίς" (θέμα που αποκάλυψε το Noname).
Μιλάμε για μεγάλο πανηγύρι, γιατί οι μηνύσεις και οι αγωγές από τους θιγόμενους θ' αρχίσουν να πέφτουν βροχή. Ακόμα και να κατεβάσει την τσόντα ο Τριανταφυλλόπουλος, το αδίκημα έχει ήδη τελεστεί.
Συνεχίζεται

Η Μαρία η ακτινολόγος πήγε στον εισαγγελέα και κατήγγειλε το γιατρό

"Μας είπε ότι μας τράβαγε βίντεο, αλλά δε μας είπε ότι θα το ανέβαζε στο Διαδίκτυο"
Η Μαρία, 33 ετών, ακτινολόγος σε νοσοκομείο της λεωφόρου Μεσογείων (οι συνευρέσεις γίνονταν σε άλλο προς την πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας) πήγε σήμερα στον εισαγγελέα. Ζήτησε την...

ποινική δίωξη του γιατρού, γιατί, όπως είπε, τους είχε μεν ενημερώσει και γνώριζαν πως τράβαγε σε βίντεο τα όργια, αλλά δεν τους είχε πει, όμως, πως θα τα ανέβαζε και στο Διαδίκτυο. Αντίγραφο της μήνυσης διαβιβάστηκε στο ηλεκτρονικό έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν ανέβασε αυτός το βίντεο στο Διαδίκτυο, αλλά κάποιος που του το 'κλεψε. Επίσης, εκτός από τη Μαρία και μια άλλη γιατρίνα, που κι αυτή κατέθεσε μήνυση, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των ερωτικών συνευρέσεων στις καταθέσεις τους καλύπτουν το γιατρό. Λένε πως η βιντεοσκόπηση των ερωτικών τους στιγμών γινόταν εν γνώσει όλων. Όλοι το ήξεραν και κανείς τους δεν ξαφνιάστηκε από την παρουσία της κάμερας. Το ξάφνιασμα, όμως, έγινε αργότερα, όταν τα βίντεο αυτά άρχισαν να παίζουν, με φοβερό μάλιστα σουξέ στο Διαδίκτυο.
Συνεχίζεται

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Χοντρές και ανόητες πλάκες από το τεμπελόσκυλο το Λάλα

Μυρίστηκε ψητό. Διάβασε στα πρόχειρα από την Esspresso όλα όσα έχει κλέψει από το noname (χωρίς βέβαια να αναφέρει το όνομα του ιστολογίου μας. Έτσι τεμπέλης και αμελέτητος, όπως είναι, που να το 'ξερε. ) κι άρχισε να...

κάνει πλάκες μ' έναν άλλον του ίδιου φυράματος, που έχει στην εκπομπή του, παίρνοντας στο τηλέφωνο διάφορα νοσοκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν για φτύσιμο. Για να κάνεις πλάκα και να πετύχει, δε χρειάζεται να έχεις μόνο θράσος, αλλά να ξέρεις και το θέμα. Κι αυτοί οι δύο σήμερα στο Flash, ο Λάλας και ο άλλος δεν ήξεραν τι τους γινόταν. Συνεχίζεται

Νέα αποκάλυψη για το νοσοκομείο των οργίων

ΣΕ ΛΙΓΟ. Που εμφανίστηκε σήμερα μια γιατρίνα από τις πρωταγωνίστριες των ερωτικών συνευρέσεων;

Συνεχίζεται

Κλέφτρα και ψεύτρα

Την περασμένη Τετάρτη κατάκλεψε το noname και παρουσίαζε την ιστορία των οργίων σε νοσοκομείο σαν δικιά της (την έκραξαν πολλά blogs) . Σήμερα, εκτός από κλέφτρα ήταν και ψεύτρα. Αποκάλυψε τάχα μου και δεύτερο όργιο σε άλλο νοσοκομείο. Ήταν τόσο βλακώδης ο τρόπος που έλεγε τα ψέμματα (κάπου, κάποιος, κάποτε) , αλλά ταυτόχρονα και...

χυδαίος. Στη δικιά της ιστορία υπήρχαν και δυο άντρες που το κάναν μεταξύ τους. Οι άλλες κυρίες στο πάνελ παρίσταναν τις έκπληκτες. Ήταν φανερό πως δεν πίστευαν λέξη από τις ανοησίες που έλεγε τόσο χοντροκομμένα.
Καλά δεν ντρέπεται την ηλικία της;
Συνεχίζεται

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Συνάντηση Βγενόπουλου - Μπόμπολα

Με θέμα την εκλογή προέδρου Ν.Δ.;
Ότι η συνάντηση έγινε, δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Για το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν οι δύο επιχειρηματίες, υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις.
Από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη λένε ότι...

αυτοί οι δύο κάνουν ότι τους περνάει από το χέρι (και τους περνάνε πολλά) ώστε να βοηθήσουν το Σαμαρά. Δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση τη Ντόρα αρχηγό στη Ν.Δ.
Αντίθετα, από το περιβάλλον Μπόμπολα και Βγενόπουλου διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι οι δυο άνδρες ασχολήθηκαν με το θέμα της εκλογής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. "Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια. Είναι αστειότητες", σχολίασε στέλεχος του Μπόμπολα.
Εσείς μπορείτε να πιστέψετε όποιον θέλετε.
Συνεχίζεται

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Περάστε στις 2 του μηνός

Συνεχίζει και εισπράττει απρόσκοπτα 4.000 ευρώ το μήνα
Ο κύριος Σωτήρης Τζούμας τι υπηρεσίες ακριβώς προσφέρει στον ΟΠΑΠ και εισπράττει 4 χιλιάρικα μηνιαίως; Όπως μας είπαν αρμόδιοι υπάλληλοι του Οργανισμού, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Είναι μια από τις αργομισθίες που το Golden Boy Χατζηεμμανουήλ έχει φεσώσει τον ΟΠΑΠ. Και δε φτάνει ότι πληρώνονται τζάμπα και βερεσέ, δεν μπαίνουν ούτε μέσα στον Οργανισμό. Τους...

τα κατεβάζουν τα λεφτά στην είσοδο. Κάθε 2 του μηνός ο κύριος Σωτήρης περνάει και παίρνει το φακελάκι του. Και επειδή και κάποιοι άλλοι σαν κι αυτόν δεν κάνουν τον κόπο ούτε να περάσουν από την είσοδο, τους μαζεύει τα φακελάκια τους αυτός. Κυνικοί άνθρωποι με μεγάλο θράσος. Συνεχίζεται

Συνελήφθησαν 4 για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας

Την περίμεναν γυμνοί στο δωμάτιο, αλλά βρέθηκαν μπροστά στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν
Φοβερός εκβιασμός φοιτήτριας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά από το φίλο της. Είχε τραβήξει κρυφά βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές και...

την απειλούσε πως θα το δείξει στους γονείς της, αλλά και σ' άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, αν δε δεχόταν να πάρει μέρος σε όργιο με 4 φίλους του. Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα και τον παρακαλούσε να μην πραγματοποιήσει την απειλή του. Εκείνος επέμενε και αυτή αναγκάστηκε να του πει ναι. Λίγο πριν πάει, όμως, στο ραντεβού, πήγε στην αστυνομία και τους κατήγγειλε. Έτσι, την ώρα που οι 4 περίμεναν γυμνοί στο δωμάτιο το θύμα τους, εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά τους οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Συνεχίζεται

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Οι Γερμανοί πουλάνε τον Alpha

Τελικά φαίνεται πως η Γερμανική κατοχή έφτασε στο τέλος της στην Κάντζα. Οι Γερμανοί υποχωρούν ηττημένοι. Πήραν τον τηλεοπτικό σταθμό αλλά δεν γνώριζαν τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς και απέτυχαν σχεδόν παντού. Μόνο το "Κάτι ψήνεται" τους κάθισε, αλλά αυτό δεν φτάνει.
Τώρα, ποιος θα 'ναι ο αγοραστής, το νέο αφεντικό; Λένε ότι...
ο Κοντομηνάς, που κατέχει πάντα ένα σημαντικό αριθμό μετοχών, δεν ενδιαφέρεται να ξαναμπει στην περιπέτεια. Οι Γερμανοί φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό είχαν επαφές με άλλους επίσης μεγάλους Έλληνες επιχειρηματίες. Ένας απ' αυτούς έδειξε ενδιαφέρον και φαίνεται πως η διαπραγμάτευση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλό σημείο.
Η αλλαγή βέβαια ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στους ήδη ταλαιπωρημένους εργαζόμενους στον Alpha...
Συνεχίζεται

Σε λίγο μια καυτή αποκάλυψη


Οι αποκαλύψεις του Noname γίνονται πρωτοσέλιδα σ' εφημερίδες. Σήμερα έχουμε μία ακόμη.
Σε λίγο.


Συνεχίζεται

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Γεωπόνος στο Ηράκλειο έκανε "τρενάκι" με οκτώ!

Τον έπιασε στο κρεβάτι η γυναίκα του, όπως έγινε και με τον δήμαρχο της Κεφαλλονιάς
Το "τρενάκι" του γεωπόνου είχε 8 άνδρες, από τους οποίους οι 6 ήταν παντρεμένοι. Ο γεωπόνος μένει στο Ρέθυμνο, αλλά τις συνευρέσεις τις έκανε στο Ηράκλειο.
Τον...

μυρίστηκε η γυναίκα του, άρχισε να τον παρακολουθεί και την κατάλληλη στιγμή μπήκε στο διαμέρισμα όπου ήταν και οι 8 συν τον 1, τον διοργανωτή του οργίου, τον γεωπόνο. Παρότι ήταν προετοιμασμένη η γυναίκα, έπαθε σοκ όταν αντίκρυσε όλη την ομάδα σε διάφορες στάσεις και περιπτύξεις.
Ρε τι γίνεται!
Συνεχίζεται

Απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας που φέρεται ότι μετείχε σε όργια

Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ NONEWS-NEWS
Το θέμα των σεξουαλικών οργίων σε μεγάλο νοσοκομείο αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες το blog noname-gr (και το αναδημοσιεύσαμε και 'μεις) . Μία από τις γυναίκες που είχε αναμιχθεί σ' αυτή την ιστορία, αποπειράθηκε να βάλει τέρμα στη ζωή της, παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, όταν αντελήφθη ότι οι σκηνές των οργίων είχαν κινηματογραφηθεί. Και μάλιστα κυκλοφορούσαν σε...

dvd, ανάμεσα σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και είναι εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του noname-gr, κεντρικό πρόσωπο στα όργια ήταν ένας γιατρός ουρολόγος, ο οποίος και κινηματογραφούσε τις ερωτικές συνευρέσεις. Μόλις, όμως, η τσόντα άρχισε να κυκλοφορεί σε dvd από χέρι σε χέρι, έγινε γνωστή και στους πρωταγωνιστές της. Μία γυναίκα έκανε μήνυση στον ουρολόγο, ενώ η άλλη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Η Νανά Παλετσάκη σήμερα, πήρε στοιχεία από το ρεπορτάζ που είχε το ιστολόγιο και τα παρουσίασε στην εκπομπή του ALTER, όπου εμφανίζεται. Το noname-gr την κατηγόρησε για κλέφτρα, ενώ και η εφημερίδα Esspresso, που επίσης είχε αντλήσει πληροφορίες από το ιστολόγιο, επανέρχεται στο θέμα αυτό στο αυριανό της πρωτοσέλιδο.
Συνεχίζεται

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Νανά η κλέφτρα (2)

Έτσι βγάζει το ψωμί της, κλέβοντας τη δουλειά των άλλων. Το θέμα με τα όργια σε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας το Noname το έβγαλε στις 5 Νοεμβρίου. Και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες και φωτογραφίζοντας πρόσπωπα και πράγματα.
Ανάμεσα σ' όλους αυτούς και τον...

πρωταγωνιστή, έναν γνωστό γιατρό με ειδικότητα ουρολόγου. Αναφέραμε μάλιστα και την εξέλιξη που είχε το θέμα και τις απειλές που διατύπωσε ένα από τα θύματα που είδε σε DVD ξαφνικά ότι πρωταγωνιστούσε σε τσόντα.
Η Παλαιτσάκη, αναφέροντας ελάχιστα στοιχεία, έστησε την εκπομπούλα της πάνω σ΄ ένα θέμα που ήταν 100% αποκάλυψη δική μας. Καλά κάνανε και τα άλλα τα blogs και την κράξανε. Στον χορό πρέπει να μπούνε κι άλλοι.
Συνεχίζεται

Νανά η κλέφτρα

Kατάκλεψε το Noname και βγήκε να κάνει την έξυπνη στην εκπομπή της, πατώντας πάνω στη δουλειά τη δικιά μας. To troktiko και το fimotro την πήραν χαμπάρι και την κράζουν. Διαβάστε:

fimotro
"Έκλεψε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σε γνωστό ιστολόγιο, πήρε και πέντε αράδες από το...

ρεπορτάζ που είχε γράψει η Espresso και το έστησε το θεματάκι. Εύπεπτο παραμυθάκι για τους τηλεθεατές που προσπαθούν να χωνέψουν μετά το μεσημβρινό τους γεύμα. Υπερβολές. Το πηδηματάκι, έγινε... όργιο και το όργιο έγινε παρτ...ζα δεκάδων ατόμων από "γνωστούς" γιατρούς, διοικητικούς και νοσοκόμες σε "πολύ γνωστό" νοσοκομείο της Αθήνας!!! Μιλάμε για πολύ παραμύθι. Παραμύθι με καυτές λεπτομέρειες, χωρίς ονόματα και διευθύνσεις. Πολύ σοβαρό και... έγκυρο το ρεπορτάζ σου Νανά. Εύγε!..." Συνεχίζεται

Του ετοιμάζει ψυχογράφημα χειρότερο από της Ντόρας

Έκανε χυδαία κίνηση εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη, ετοιμάζει τώρα, για να εξισορροπήσει τα πράγματα, χυδαιότερη εναντίον του Σαμαρά.
Σας αποκαλύπτουμε το σχέδιο που προετοιμάζει για το κυριακάτικο VETO. Θα καθίσει τον Σαμαρά στο ντιβάνι της ψυχανάλυσης και...

θα του ρίξει όση λάσπη δεν έχει φάει σ' όλη του την καριέρα ο Μεσσήνιος πολιτικός. Γιατί το κάνει αυτό; Για να μετριάσει τις εντυπώσεις από την χυδαία επίθεση εναντίον της Μπακογιάννη και ταυτόχρονα να την μαλακώσει για να μην τον κυνηγήσει νομικά.
Φαίνεται πως φοβάται περισσότερο τη Ντόρα από τον Σαμαρά, γιατί κι αυτός θ' ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο των δικαστηρίων. Εκτός αν πιστεύει πως, χτυπώντας και τους δυο, θα έχει από τους δικαστές καλύτερη μεταχείριση ως "αντικειμενικός" δημοσιογράφος που ασκεί σκληρή κριτική προς πάσα κατεύθυνση. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι πρωταθλητής στη χυδαιότητα.
Συνεχίζεται

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Σρόιτερ-Αιγινήτη. Το καλοκαίρι εκείνο

Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Αντώνη Σρόιτερ να απλώνει το χέρι του στη μέση και λίγο παρακάτω, της Δήμητρας Αιγινήτη. Τότε δεν υπήρχε κανένα σύννεφο να σκιάζει τη σχέση τους. Χαιρόντουσαν τον έρωτά τους και...

αναζητούσαν μικρές αποδράσεις αναψυχής. Όλα αυτά, όμως, τώρα ανήκουν στο παρελθόν.
Μετά από ένα έντονο επεισόδιο και σκληρές κουβέντες που αντάλλαξαν μεταξύ τους, τώρα πια η φωτογραφία αυτή είναι ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι.
Συνεχίζεται

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Της έκανε καμάκι πρώτα της κόρης του Βουλγαράκη και μετά της έκλεψε το αυτοκίνητο

Της την έπεσε. Της έλεγε της κοπέλας πως είναι κούκλα, του αρέσει πολύ και θέλει να τα φτιάξουν.
Η τραγουδίστρια, κόρη του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιώργου Βουλγαράκη, δεν...

του 'δινε σημασία και πήγε να φύγει με τ ' αυτοκίνητο της. Τότε αυτός έβγαλε όπλο, την απείλησε, πήρε τ' αυτοκίνητο της και εξαφανίστηκε.
Δεν πρόλαβε όμως να πάει μακρυά, τον βούτηξαν.
Συνεχίζεται

Στα σαγόνια του καρχαρία

Κρίμα και τον είχαμε σε υπόληψη. Μας πήρε την είδηση για την ανάμιξη της κυρίας Σιούτη στην υπόθεση της μονής Τοπλού κι ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.
Δηλαδή επειδή...

είμαστε καινούριοι στο Διαδίκτυο, θα πρέπει κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες της ενημέρωσης να μας παίρνουν τις ειδήσεις και να μην αναφέρουν την πηγή τους;
Συνεχίζεται

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Bakogianni.gr: Έχω δικαίωμα να ελπίζω, ψηφίζω Σαμαρά!

Όποιος μπαίνει στο bakogianni.gr, αντί να δει κείμενα υπέρ της Ντόρας, διαβάζει το βιογραφικό του Σαμαρά, καθώς και συνθήματα υπέρ της υποψηφιότητάς του. Η Ντόρα, μάλλον θα έχει ήδη καταφύγει στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Δεν...

της φτάνουν τα χαστούκια από τις δημοσκοπήσεις, έχει και την πλάκα από το Διαδίκτυο. Διαβάστε και πέστε μας. Συνεχίζεται

Ασθενής σοβαρά ο στρατηγός

Ο αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής, που εξάρθρωσε τη "17Ν" , ο στρατηγός Στέλιος Σύρος, αυτό τον καιρό δίνει την προσωπική του μάχη. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είναι και ο λόγος που...

βρίσκεται στο περιθώριο των γεγονότων. Ο Χρυσοχοϊδης, που τον είχε πάντα δεξί του χέρι, στερείται αυτή την εποχή τις υπηρεσίες του. Είναι, όμως, κοντά του ανθρώπινα και του συμπαρίσταται.
Του ευχόμαστε του στρατηγού να κερδίσει κι αυτή τη μάχη.
Συνεχίζεται

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Χατζηνικολάου και το μισό MEGA, με γρίπη των χοίρων

Όλα τα συμπτώματα, πυρετός, καταρροή, αφωνία, δείχνουν πως ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει προσβληθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1. Από τη γρίπη των χοίρων είχε προσβληθεί πρόσφατα και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ενώ στο MEGA, ένα ποσοστό, που ξεπερνάει το...

30% , έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περιστατικά που να εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία ή να τους έχουν συστήσει οι γιατροί τους να εισαχθούν σε νοσοκομείο.
Η πανδημία χτυπάει και τη χώρα μας και φυσικό τα ποσοστά και στους χώρους της δημοσιογραφικής δουλειάς, να είναι υψηλά.
Συνεχίζεται

Δημοσιογράφος πιάστηκε στα πράσα από τον σύζυγο της, αστυνομικό

Εραστής στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Μπέρδεμα. Φαίνεται πως υπήρχε έρωτας μεγάλος και δυνατός.
Ο σύζυγος όμως της δημοσιογράφου που είναι αστυνομικός κάτι μυρίστηκε. Άρχισε να την παρακολουθεί και την...

κατάλληλη (ακατάλληλη) στιγμή την έπιασε στα πράσα μαζί με τον στρατηγό. Δεν ξέρουμε αν τη στιγμή εκείνη του είπε το κλασικό "Δεν είναι αυτό που νομίζεις". Όμως έγινε "μακελειό".
Η δημοσιογράφος είναι πολύ γνωστή, όπως κι ο "στρατηγάκος" της. Ο αστυνομικός όμως φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει απ' αυτά και τραβάει το θέμα στα άκρα...
Συνεχίζεται

Μαλλιοτραβήχτηκαν δύο ξανθιές του Mega

Επεισόδιο με πολλά μποφώρ στο Villa Mercedes
Γκομενιλίκι. Η μια ξανθιά τα είχε με κάποιον και κάποια στιγμή, για λόγους που δεν ξέρουμε, τον σούταρε. Αυτός τότε, επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα, τα 'φτιαξε με την άλλη ξανθιά. Κι όλα κυλούσαν με αραιές μόνο νεφώσεις στις σχέσεις τους και θερμοκρασία φυσιολογική για την εποχή.
Βλέποντας όμως η πρώτη η ξανθιά την καλοκαιρία ζήλεψε κι όρμησε και τον ξανακαμάκωσε τον τύπο που είχε σουτάρει. Κι εδώ άρχισε ο καιρός να χαλάει. Κι ένα βράδυ στο Villa Mercedes ορμάει η απατηθείσα κι αρπάζει από...

...τα μαλλιά την ξανθιά που της έφαγε τον γκόμενο. Μιλάμε για επεισόδιο με πολλά μποφώρ. Χαμηλό βαρομετρικό, θυελλώδεις άνεμοι και χαστούκια που άστραψαν και βρόντηξαν.
Πως τις λένε τις δύο ξανθιές του Mega; Να.... και Να....
Συνεχίζεται

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Αιγινήτειο έγινε ο σταθμός

Τους έχει τρελάνει όλους. Παντρεμένους και ανύπαντρους, ωραίους και άσχημους. Στους διαδρόμους του σταθμού ακούγονται κραυγές, κω... , μου... , λεμόνι. Ο αντρικός πληθυσμός υποφέρει. Αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Απ' όπου περνάει, η γυναίκα αυτή αφήνει πίσω της συντρίμμια. Αυτή ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη διάλυση ενός μακροχρόνιου δεσμού μεταξύ δύο πολύ γνωστών δημοσιογράφων. Τον χώρισε, αλλά...

μετά τον παράτησε για να πάει μ' άλλη φίρμα της τηλεόρασης. Ψηλό, ωραίο και νέο σχετικά στη δουλειά.
Όμως, και μ' αυτόν δεν τα πάει καλά και στο σταθμό έχουν σχηματιστεί ατέλειωτες ουρές. Το "Θέμα 98.9" κινδυνεύει να μεταβληθεί σ' ένα απέραντο Αιγινήτειο.
Συνεχίζεται

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Και Τοπλού και light

Φαίνεται πως όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω θα βρεις την Γλυκερία Σιούτη. Τη δικηγόρο του Χριστοφοράκου που, εν αγνοία του θέλουμε να πιστεύουμε, ο πρωθυπουργός διόρισε νομική του σύμβουλο και...

προσωπάρχη.
Η κυρία Σιούτη, εκτός από το σκάνδαλο της Siemens, είχε δει νομικά και το σκάνδαλο της Μονής Τοπλού στην Κρήτη. Φαίνεται πως είναι καλή νομικός, γι αυτό και περιζήτητη.
Συνεχίζεται

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ο κλέψας του κλέψαντος

Τί ήθελε και την έκανε; Ρεζίλι έγινε. Το βασικό όπλο της εκπομπής του, η δημοσκόπηση της GPO είχε γίνει φύλλο και φτερό. Παιζόταν από νωρίς το βράδυ στο Διαδίκτυο.
Το fimotro είχε καταφέρει να εξασφαλίσει τα πάντα. Όλες τις ερωτήσεις κι όλες τις κάρτες. Όταν...

τα μεσάνυχτα βγήκε ο Πρετεντέρης, η δημοσκόπηση ήταν πια γνωστή. Το θέμα είχε εξαντληθεί. Παραταύτα, ξεκίνησε την εκπομπή του χωρίς να τολμήσει να πει τίποτα. Έκανε το κορόιδο.
Κανονικά, θα 'πρεπε να μην έκανε εκπομπή. Την ανατροπή την είχαν κάνει άλλοι.
Συνεχίζεται

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Η Δρούγκα στη θέση της Τρέμη;

Η νυν τρώει την πρώην;
Το πρόσωπο-έκπληξη που όλες αυτές τις ημέρες άφηναν να κυκλοφορεί ως πληροφορία, είναι η σύζυγος του διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου, Λίνα Δρούγκα; Αν είναι, θα έχει μεγάλη πλάκα γιατί η Τρέμη είναι πρώην σύζυγος.
Η Δρούγκα είναι νεώτερη και...

μέχρι τώρα ήταν παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του μεσημεριού. Ωραία κοπέλα, ώριμη και τα λέει καλά. Δεν μπορεί όμως σε καμιά περίπτωση να διευθύνει πολιτικές συζητήσεις με την άνεση και την εμπειρία της Τρέμη. Εκτός αν σ' όλο αυτό το διάστημα γινόντουσαν φροντιστήρια.
Το νέο πρόσωπο που θα παρουσιάζει τις ειδήσεις, είτε η Δρούγκα θα 'ναι είτε άλλη γυναίκα, στις πολιτικές συζητήσεις θα έχει τη στήριξη των έμπειρων Πρετεντέρη και Τσίμα.
Στην Τρέμη φαίνεται πως έχει προταθεί να παραμείνει σχολιάστρια του δελτίου. Η Όλγα όμως, μέχρι τώρα τουλάχιστον, αυτό το έχει απορρίψει.
Συνεχίζεται

"Πλακώθηκε" με τον Παναγιωτόπουλο;

Έκανε μόνος του την εκπομπή σήμερα ο Οικονομέας.
Στο Mega λένε πως υπάρχει τις 4 τελευταίες μέρες κόντρα μεταξύ του Καμπουράκη και του διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Αφορμή η θέση που πήρε ο δημοσιογράφος για τους stagers. Την τελευταία φορά τους...

επέπληξε έντονα στον αέρα, διατυπώνοντας τις προσωπικές του απόψεις. Ο Καμπουράκης ήταν ιδιαίτερα επιθετικός κι αυτό ενόχλησε τον Παναγιωτόπουλο που τον κάλεσε στο γραφείο του και του έκανε αυστηρές συστάσεις. Ο Καμπουράκης έφυγε θυμωμένος και σήμερα δεν πήγε στην εκπομπή.
Ο Οικονομέας προσπάθησε να μπει στη μέση και να εξομαλύνει τα πράγματα. Κλείνοντας μάλιστα σήμερα την εκπομπή του είπε πως αύριο θα 'ναι μαζί με τον Καμπουράκη.
Για να δούμε.
Συνεχίζεται

Οικογενειακά στην Κηφισιά

Με τη γυναίκα του και το μωρό τους εθεάθη το μεσημέρι σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Γιορταζε σήμερα και πήγε την οικογένεια για φαγητό.

Παρόλα όσα...

κατά καιρούς έχουν γραφτεί από διάφορα κυρίως life style έντυπα, ο κύριος Χρυσοχοΐδης εξακολουθεί να είναι πάντα με τη σύζυγο του.
Συνεχίζεται

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Βασιλάκης απειλεί Βγενόπουλο

Αντεπίθεση ετοιμάζει ο Βασιλάκης της Aegean εναντίον του Βγενόπουλου. Τον κατηγορεί ότι του παίρνει το προσωπικό με δόλιους τρόπους, βάζοντας σε κίνδυνο την Aegean.
Μέχρι στιγμής του...

έχει πάρει 495 υπαλλήλους, ενώ τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται να πάρει άλλους 150.
Ο Βασιλάκης όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον Mister MIG και θεωρεί ότι τον χτυπάει επαγγελματικά (τάζοντας και δίνοντας μεγαλύτερους μισθούς) με αθέμιτα μέσα.
Συνεχίζεται

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Χαστούκια άλφα, άλφα

Άλφα, άλφα και γερμανικής έμπνευσης. Ο δημοσιογράφος τηλεστάρ έγινε έξαλλος με τη διάσημη αγαπημένη του, για ασήμαντη αφορμή. Εύξαπτος, όπως είναι, δεν...

άντεξε ούτε ένα μικρό παραπτωματάκι. Το 'παιξε άντρας βαρύς και ντερντιλής και πλάκωσε στα χαστούκια την καημένη την κοπέλα.
Ποιος είναι; Νέος, ψηλός, ωραίος, φρέσκος στη δουλειά.
Συνεχίζεται

Ποιος δημοσιογράφος τηλεστάρ αγαπάει και δέρνει;

ΣΕ ΛΙΓΟ το επεισόδιο που κατέληξε στον ξυλοδαρμό της διάσημης αγαπημένης του.

Συνεχίζεται

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ελεωνόρα Μελέτη: Έχει γίνει η ζωή μου κόλαση

Απειλεί να κάνει φέτες το Λιάγκα ο σύντροφός της
Σε απόγνωση η Ελεωνόρα. Μια παλιά σχέση με το Λιάγκα της έγινε τώρα, μετά από 8 χρόνια, εφιάλτης. Όπως εκμυστηρευόταν σήμερα σε μία φίλη της, θεωρεί το Λιάγκα υπεύθυνο για...

τις διαρροές που γίνονται σε διάφορα έντυπα, αλλά και στο Διαδίκτυο. Η Ελεωνόρα πιστεύει ότι ο Λιάγκας, βλέποντας τα μεγάλα νούμερα που κάνει, θέλει να την πλήξει επαγγελματικά, κάνοντάς της υπόγειο και ανήθικο πόλεμο.
Από την άλλη, είπε στη φίλη της, ότι ο Γιάννης, ο άντρας με τον οποίο συζεί, είναι πολύ ζηλιάρης. Θέλει να βρει το Λιάγκα και να τον "κάνει μπουκιές" . "Έχει γίνει η ζωή μου κόλαση. Δεν ξέρων τι να κάνω" , έλεγε και αναστέναζε η Ελεωνόρα. Κρίμα.
Συνεχίζεται

Μέχρι στον Κοντομηνά σκέφτεται να τηλεφωνήσει

Απειλεί με μηνύσεις το Γκιόλια και το "Θέμα 9.89"
Μετά τις 12.30 το μεσημέρι, ο Χατζηνικολάου δε μιλιόταν. Άκουγε την εκπομπή του Σωκράτη Γκιόλια στο "Θέμα 9.89" κι έσπαγε βάζα στο γραφείο του. Όπως έλεγε το απόγευμα ένας στενός συνεργάτης του, "ο Νίκος στενοχωρήθηκε πολύ. Ήθελε...

μέχρι τον Κοντομηνά να πάρει και να ζητήσει την παρέμβασή του, ώστε να σταματήσει ο σκληρός αυτός πόλεμος που έχει κηρύξει εναντίον του ο Γκιόλιας" .
Ο ίδιος άνθρωπος έλεγε πως, "ο Νίκος κάλεσε τους νομικούς του συμβούλους, τους έδωσε απομαγνητοφωνημένο το κείμενο της εκπομπής και ζήτησε τη γνώμη τους για το πως μπορεί νομικά να αμυνθεί" .
Ο γενικός διευθυντής του ραδιοσταθμού "Θέμα 9.89" , πάντως, προανήγγειλε πως τη Δευτέρα θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις εναντίον του Χατζηνικολάου.
Τα πνεύματα είναι οξυμένα και δεν ξέρουμε πως ο Χατζηνικολάου μπορεί να ζητήσει την παρέμβαση του Κοντομηνά, την ώρα που, όπως υποστηρίζει ο Γκιόλιας, έχει κινηθεί εχθρικά εναντίον του.
Πάντως, φαίνεται δύσκολο (δεν το συνηθίζει ο άνθρωπος) να κάνει πίσω ο Γκιόλιας ό,τι κι αν γίνει.
Συνεχίζεται

"Έβγαλες τόσα λεφτά από τον Κοντομηνά και τον Μπόμπολα. Τώρα γιατί τους βρίζεις;"

Μετωπική επίθεση εναντίον του Χατζηνικολάου εξαπέλυσε ο γενικός διευθυντής του "Θεμα 9,89", Σωκράτης Γκιόλιας, μέσα από τη συχνότητα του σταθμού. Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μίλησε για τον πλουτισμό του Νίκου Χατζηνικολάου και τον κατηγόρησε ότι συγκαλύπτει τον Γιώργο Κουρή στην υπόθεση των εικονικών τιμολογίων αλλά και διαφόρων παρανομιών που έχει κάνει στην Κεφαλλονιά.
Αφορμή για το ξέσπασμα ήταν η αναφορά που έκανε ο Χατζηνικολάου τον πρωί στην εκπομπή του στον Real για τον Γκιόλια. Χωρίς να τον κατονομάζει είπε ότι...

κρύβεται πίσω από το blog troktiko.
Ο γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Θέμα" απείλησε ότι θα βγάλει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που του έστελνε ο Χατζηνικολάου ζητώντας του να περάσει "στα παιδιά του troktikou" διάφορα θέματα. Σχετικά με του επιχειρηματίες Κοντομηνά και Μπόμπολα ανέφερε ότι ο Χατζηνικολάου τους βρίζει σήμερα ενω έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ' αυτούς. Ο Σωκράτης Γκιόλιας απείλησε ότι θα επανέλθει.
Περισσότερα στοιχεία για το Χατζηνικολάου τη Δευτέρα το μεσημέρι στον "Θέμα 9,89".
Συνεχίζεται

Ζητάει 1.000.000 ευρώ από τον ουρολόγο

Κι εκείνος της κάνει πρόταση γάμου
Αναπάντεχες εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού σεξ στο μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Μία από τις "πρωταγωνίστριες", που στράφηκε εναντίον του ουρολόγου γιατί κινηματογραφούσε τις σκηνές και μοίραζε μετά τα DVD, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση 1.000.000 ευρώ.
Μόλις...

το 'μαθε ο ουρολόγος, πέρασε στην "αντεπίθεση". Της έκανε πρόταση γάμου. Κίνηση που μπέρδεψε την πρωταγωνίστρια των οργίων. Να επιμείνει στην αγωγή, προσπαθώντας να του αποσπάσει όσα χρήματα μπορεί, ή να τον παντρευτεί και να του τα φάει διαφορετικά;
Ο ουρολόγος, γνωστό όνομα στον ιατρικό κόσμο, οικονομικά κρατιέται καλά.
Συνεχίζεται

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ομαδικό sex σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας

"Διοργανωτής" ο ουρολόγος
Η ομάδα ήταν μεγάλη. Δύο γιατροί, καμιά φορά και τρεις και έξι γυναίκες (νοσοκόμες, γιατρίνες και υπάλληλοι από το διοικητικό προσωπικό) . "Μαέστρος" ο ουρολόγος. Το νοσοκομείο, από τα πιο γνωστά της Αθήνας. Το γλέντι γινόταν τις...

εργάσιμες ώρες. Κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Ο ουρολόγος, όμως, είχε ένα βίτσιο. Ήθελε να κινηματογραφεί το "μακελειό" , χωρίς να το παίρνουν είδηση οι πρωταγωνιστές του. Κάποια στιγμή, όμως, ένα dvd έπεσε στα χέρια μιας από τις γυναίκες που παίρναν μέρος στα όργια. Τρελάθηκε η κυρία, όταν ξαφνικά είδε στην τσόντα να πρωταγωνιστεί η ίδια. Μέτα το σοκ πήγε στην Αστυνομία και προσπαθεί τώρα να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να τιμωρήσει τον ουρολόγο.
Δύσκολη υπόθεση.
Συνεχίζεται