Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας που φέρεται ότι μετείχε σε όργια

Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ NONEWS-NEWS
Το θέμα των σεξουαλικών οργίων σε μεγάλο νοσοκομείο αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες το blog noname-gr (και το αναδημοσιεύσαμε και 'μεις) . Μία από τις γυναίκες που είχε αναμιχθεί σ' αυτή την ιστορία, αποπειράθηκε να βάλει τέρμα στη ζωή της, παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, όταν αντελήφθη ότι οι σκηνές των οργίων είχαν κινηματογραφηθεί. Και μάλιστα κυκλοφορούσαν σε...

dvd, ανάμεσα σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και είναι εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του noname-gr, κεντρικό πρόσωπο στα όργια ήταν ένας γιατρός ουρολόγος, ο οποίος και κινηματογραφούσε τις ερωτικές συνευρέσεις. Μόλις, όμως, η τσόντα άρχισε να κυκλοφορεί σε dvd από χέρι σε χέρι, έγινε γνωστή και στους πρωταγωνιστές της. Μία γυναίκα έκανε μήνυση στον ουρολόγο, ενώ η άλλη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Η Νανά Παλετσάκη σήμερα, πήρε στοιχεία από το ρεπορτάζ που είχε το ιστολόγιο και τα παρουσίασε στην εκπομπή του ALTER, όπου εμφανίζεται. Το noname-gr την κατηγόρησε για κλέφτρα, ενώ και η εφημερίδα Esspresso, που επίσης είχε αντλήσει πληροφορίες από το ιστολόγιο, επανέρχεται στο θέμα αυτό στο αυριανό της πρωτοσέλιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: